Dispositivos e acessórios
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Preparação 25min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
12.8 g
Energia
2076.8 kJ /
497 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
12.7 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Linzenbrood
1h 55min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Butternut en gembersoep
35min
Rijst met groentemix
55min