
Dispositivos e acessórios
Clam Boil
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut in half2
-
garlic clove1
-
thyme, fresh leaves only4 sprigs
-
bay leaves, dried2
-
water340 g
-
white wine, dry225 g
-
new potatoes scrubbed340 g
-
sweet corn cobs cut into rounds (2.5 cm/1 in.)4
-
linguica sausage cut into pieces (5 cm/2 in.)340 g
-
clams cherrystone clams, scrubbed910 g
-
mussels in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed910 g
-
unsalted butter diced115 g
-
lemon cut into wedges1
-
baguette sliced, to serve1
Nutrição por 1 portion
Energia
1319.9 kcal /
5522.4 kJ
Proteína
87 g
Gordura
60.3 g
Hidratos de carbono
98.6 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
26.2 g
Sódio
3118.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Receitas
Canadá
Canadá