Dispositivos e acessórios
Rote Grutze (vörös gyümölcspuding)
Preparação 15min
Total 2h 20min
6 adag
Ingredientes
-
fehér bor (lásd javaslatok)250 g
-
rum (opcional)10 g
-
kukorica keményítő25 g
-
kristálycukor (lásd javaslatok)50 g
-
vegyes bogyós gyümölcs, friss600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 adag
Sódio
12.3 mg
Proteína
1.3 g
Energia
381.7 kJ /
90.8 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oktoberfest
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kakós mocha mandula
Nenhuma avaliação
Mentás csokoládés desszert
Nenhuma avaliação
Tojáslikőr fagylalt
Nenhuma avaliação
Csokoládés narancsos párolt puding
Nenhuma avaliação
Klasszikus lengyel torta
2h 25min
Cookidoo 10. évfordulós születésnapi torta
2h
Sajttorta Varomában
1h 45min
Krémes gyümölcszselé
Nenhuma avaliação
Torta Caprese, azaz Csokitorta Capri szigetéről
55min
Tarte Tatin
Nenhuma avaliação
Vegán eperfagylalt
5min
Vegán tiramisu
Nenhuma avaliação