Dispositivos e acessórios
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
674.6 mg
Proteína
20.6 g
Energia
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Gordura
42.1 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
22.3 g
Hidratos de carbono
45.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kerst menu
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Nenhuma avaliação
Lookbrood met vegan kaas
Nenhuma avaliação
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Frambozen - limoensorbet
Nenhuma avaliação
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Boekweit met champignons
25min
Gierst met kip en curry
35min