Dispositivos e acessórios
Cholent
Preparação 20min
Total 5h
8 porties
Ingredientes
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 porties
Sódio
5072 mg
Proteína
130 g
Energia
7249 kJ /
1726 kcal
Gordura
59 g
Fibra
24 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
172 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Kimchi mac&cheese
50min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Bibimbap burrito
45min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Paella met kidneybonen
55min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nenhuma avaliação
Sushi donuts
50min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Azteca taart
1h