Dispositivos e acessórios
Basmati Pilavı
Preparação 20min
Total 1h
4 porsiyon
Ingredientes
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 porsiyon
Sódio
1787.4 mg
Proteína
21.3 g
Energia
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
240 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Çorba ve Pilavlar
25 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40min
Şeker Şurubu
30min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Haşlanmış Pirinç
25min
Domatesli Risotto
30min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1h 10min
Yulaf Sütü
25min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min