Dispositivos e acessórios
Kesudiós panna cotta málnaszósszal
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 adag
Ingredientes
Kesudiós panna cotta
-
nyers nádcukor100 g
-
vanília rúd darabokra vágva (2 cm)½
-
kesudió, nyers200 g
-
agar-agar2 ½ tk
-
napraforgó olaj1 ek
-
víz500 g
Málnaszósz
-
nyers nádcukor30 g
-
málna, fagyasztott felolvasztva, gyümölcslé félretéve200 g
-
citromlé (opcional)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 adag
Sódio
11.3 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1399 kJ /
333 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegán fogások
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Karamella
2h
Erdei gyümölcs hab
10min
Vanília puding
15min
Kakós mocha mandula
Nenhuma avaliação
Torta Caprese, azaz Csokitorta Capri szigetéről
55min
Datolyás-almás pudingos tekercsek
2h 40min
Banánfagylaltos piskóta tekercs
Nenhuma avaliação
Ricottás- pisztáciás sajtkrém
Nenhuma avaliação
Marokkói fánk (Sfenj)
2h 45min
Csokoládé puding
1h 20min
Csokoládés-narancsos mousse
2h 20min
Túró-gyümölcs fagylalt
5min