Sous-vide Biff med Béarnaisesaus

Sous-vide Biff med Béarnaisesaus

5.0 1 avaliação
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 porsjoner

Ingredientes

  • storfefileter (180-200 g per, 3 cm tykkelse)
    4
  • havsalt
    2 ts
  • malt svart pepper
    ¾ ts
  • timian, fersk
    4 kvister
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket av vann (se tips)
    1400 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • sjalottløk
    50 g
  • estragon, fersk kun blader, etter smak
    1 - 2 kvister
  • tørr hvitvin
    50 g
  • hvitvinseddik
    15 g
  • smør, usaltet delt i terninger, pluss 1 ss til steking
    200 g
  • eggeplommer fra middels store egg
    4

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 93 mg
Proteína 46 g
Energia 2926 kJ / 698 kcal
Gordura 56 g
Fibra 0.4 g
Gordura saturada 32 g
Hidratos de carbono 1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo