Versões compatíveis
Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Panna Cotta
- 250 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 250 g iaurt simplu
- 60 g zahăr
- 4 foi de gelatină
- 30 g lichior de migdale (ex. Amaretto)
Topping de piersici
- 15 - 20 g zeamă de lămâie, după gust
- 30 g zahăr brun moale
- 2 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
-
1
piersică, descojită, fără sâmbure, feliată
ou 200 g piersici, feliate, la conservă, scurse
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 1139 kJ / 272 kcal
- Proteína
- 4.3 g
- Hidratos de carbono
- 21.9 g
- Gordura
- 18.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Desert australian
Nenhuma avaliação
Mac and cheese ușor
40 min
Sos de rom cu lapte de cocos
Nenhuma avaliação
Ceai cu cardamom și gheață
Nenhuma avaliação
Bundt marocan
1h 20min
Ricotta coaptă cu ierburi
Nenhuma avaliação
Batoane din muesli cu cireșe și alune de pădure
1 Std.
Pâinici cu ciocolată și dovlecel
1h 30min
Înghețată cu rom și stafide
24 Std. 10 Min
Brunch italian
Nenhuma avaliação
Iaurt cu vanilie
Nenhuma avaliação
Millefeuille
5j