Dispositivos e acessórios
Choux Puffs med karamel og appelsin
Preparação 40min
Total 1h 20min
24 stykker
Ingredientes
Choux puffs
-
vand150 g
-
smør i tern75 g
-
havsalt1 knivspids
-
hvedemelbagehvedemel100 g
-
æg, medium 1 slået4
Crème Pâtissière
-
sødmælk150 g
-
fløde, cirka 48 %100 g
-
sukker, hvid50 g
-
majsmel25 g
-
æg, medium1
-
æggeblomme fra medium æg1
-
appelsin kun fintrevet skal1
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
Karamelsauce
-
lys rørsukker140 g
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
smør koldt og så meget som muligt i ét stykke (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
citronsaft1 tsk
-
havsalt1 knivspids
Servering
-
flormelis til drys
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Sódio
37 mg
Proteína
3 g
Energia
625 kJ /
149 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Irsk mad
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bærskum
10min
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação
Passionsfrugtkage med fersken
Nenhuma avaliação
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Nenhuma avaliação
Vegansk no bake-kiwikage
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Nenhuma avaliação
Fersken i hvidvinssirup
Nenhuma avaliação
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Nenhuma avaliação