Dispositivos e acessórios
Irsk æblekage med crème anglaise
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 portioner
Ingredientes
Æblekage
-
smør kold, i tern, plus ekstra til smøring110 g
-
hvedemel225 g
-
sukker, hvid plus 2 spsk110 g
-
sødmælk100 g
-
bagepulver¼ tsk
-
æg, medium1
-
æbler, søde skrællet, udkernet og skåret i stykker (2 cm)150 g
Crème Anglaise
-
sødmælk300 g
-
sukker, hvid efter smag50 - 100 g
-
æggeblommer fra mellemstore æg5
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
50 mg
Proteína
7 g
Energia
1593 kJ /
381 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Irsk mad
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Brunkagehus
Nenhuma avaliação
Brownies
50min
Smørbagte småkager
50min
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4h
Hyldeblomstkage med lime
Nenhuma avaliação
Tærte med makroner og bær
Nenhuma avaliação
Birkes-bærkage
Nenhuma avaliação
Blåbærsnegle
Nenhuma avaliação