Dispositivos e acessórios
Pulled barbecue jackfruit
Preparação 10min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.9 g
Energia
511.5 kJ /
121.8 kcal
Gordura
2.6 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan hoofdgerechten
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nenhuma avaliação
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Nenhuma avaliação
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Brood
3h 20min
Noten bolognese
35min