Dispositivos e acessórios
Cennet Çorbası
Preparação 10min
Total 40min
2 porsiyon
Ingredientes
-
tereyağı parçalara bölünmüş25 g
-
mısır unu40 g
-
sarımsak½ diş
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)75 g
-
soğan parçalara bölünmüş (2-3 cm)45 g
-
su500 g
-
et suyu (sıvı) et veya tavuk100 g
-
tuz½ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ tk
-
zeytinyağı1 yk
-
kuru nane½ tk
-
toz kırmızı biber¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
598.4 mg
Proteína
3.5 g
Energia
1109.8 kJ /
265.3 kcal
Gordura
18 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Çorba Şampiyonusun
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Zeytin ve Kekikli Keçi Peynir Dip
10min
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Nenhuma avaliação
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Patates Graten
1h 10min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Küpler Halinde Havuç Püresi
45min
Bircher Müsli
12h 10min
Sabayon
15min
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Nenhuma avaliação
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Badem Posasından Pankekler
30min