Dispositivos e acessórios
Kremet saus med sopp og hvitvin
Preparação 10min
Total 30min
600 g
Ingredientes
-
steinsopp, tørket12 g
-
vann30 g
-
portobellosopp, fersk grovhakket i biter100 g
-
sjalottløk delt i to60 g
-
smør kaldt, delt i biter50 g
-
tørr hvitvin120 g
-
kyllingkraft200 g
-
matfløte, ca 18% fett125 g
-
salt¼ - ½ ts
-
svart pepper, nykvernet2 klyper
-
hvetemel25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Sódio
1636 mg
Proteína
13 g
Energia
3309 kJ /
789 kcal
Gordura
62 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
49 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Persillepesto med stekt rød pepper
Nenhuma avaliação
Bønnedip med soltørket tomat
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Nenhuma avaliação
Kewpie-majones
Nenhuma avaliação
Obatzter (ostepålegg)
Nenhuma avaliação
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Nenhuma avaliação
BBQ-saus
Nenhuma avaliação
Enkel urtesaus
Nenhuma avaliação
Glutenfri brødsaus
Nenhuma avaliação
Enkel kalkunsaus
Nenhuma avaliação