Dispositivos e acessórios
Ciabattine
Preparação 30min
Total 3h 30min
4 stykker
Ingredientes
-
"extra virgin" olivenolje til smøring
-
7 g fersk gjær, smuldrettørrgjær¾ ts
-
sukker5 g
-
vann1620 g
-
manitoba melhvetemel, fint395 g
-
pasta mel (se tips)260 g
-
havsalt12 g
-
semulegryn, finmalt til dryssing1 - 2 ss
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Proteína
19 g
Energia
2581 kJ /
671 kcal
Gordura
4 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
127 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Damperbrød med sirupsmør
Nenhuma avaliação
Irske Potetkaker
Nenhuma avaliação
Natronrundstykker med cheddar
Nenhuma avaliação
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Minibrød med sjokolade og squash
Nenhuma avaliação
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Nenhuma avaliação
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Nenhuma avaliação
Flatbrød
1h
Tangzhong melkebrød
Nenhuma avaliação
Søtt frokostbrød
1h 30min
Soyamelk og dampede boller
Nenhuma avaliação