Dispositivos e acessórios
Hindistan Cevizli Toplar
Preparação 15min
Total 25min
20 adet
Ingredientes
-
soyulmuş badem20 g
-
yulaf ezmesi120 g
-
susam tohumu, beyaz20 g
-
Hindistan cevizi tozu80 g
-
un60 g
-
50 g şekeresmer şeker50 g
-
tereyağı yumuşak, küçük parçalara bölünmüş90 g
-
bal servis etmek için ekstra bal30 g
-
yumurta1
-
bitter damla çikolata (opcional)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 adet
Sódio
17.4 mg
Proteína
1.6 g
Energia
451.6 kJ /
107.9 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Atıştırmalıklar
15 Receitas
Turquia
Turquia
Okula Dönüş
20 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Fıstık Ezmeli Çikolata Topları
45min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min
Ketojenik Krakerler
1h
Muzlu Yulaflı Kek
1h
Keten Tohumlu Kraker
1h 50min
Elmalı Bar
1h 20min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15min
Kahve ve Hurmalı Muffin
35min
Altın Süt
10min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min