Dispositivos e acessórios
Grunnleggende grønnsakskraft
Preparação 10min
Total 1h
4 porsjoner
Ingredientes
-
løk, gul delt i to90 g
-
purreløk bare hvit del, delt i fire110 g
-
gulrøtter delt i 4260 g
-
søtpoteter skrellet og delt i biter (3 cm)130 g
-
stangselleri det i fire120 g
-
tørket shiitake sopp delt i skiver3
-
flatbladet persille, fersk4 kvister
-
laurbærblad, tørket1
-
timian, fersk2 kvister
-
vann1300 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
695.8 mg
Proteína
2.8 g
Energia
296.8 kJ /
70.5 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarisk kjøkken
51 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kokosnøttmelk
5min
Mandelmelk
1h 5min
Tahini
Ninguna valoración
Majones uten egg
Ninguna valoración
Wakame gomasio
Ninguna valoración
Basilikumolje
Ninguna valoración
Cashew rømme
Ninguna valoración
Harissa
Ninguna valoración
Nøttesmør
10min
Karamellisering 400-500 g løk
Ninguna valoración
Stekt grønnsaksblanding
Ninguna valoración
Brunede kyllingterninger
Ninguna valoración