Dispositivos e acessórios
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Preparação 15min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portie
Sódio
422 mg
Proteína
37 g
Energia
5694 kJ /
1361 kcal
Gordura
44 g
Fibra
28 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
212 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zomer BBQ
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Groentepannenkoekjes
20min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min