Dispositivos e acessórios
Tal kage
Preparação 30min
Total 2h
16 portion
Ingredientes
Glasur
-
sukker250 g
-
fløde50 g
-
hvid chokolade til madlavning, små stykker eller callets180 g
-
smør skåret i stykker, stuetemperatur50 g
-
mascarpone100 g
Kage
-
smør stuetemperatur, plus ekstra til smøring250 g
-
hvedemel plus ekstra til mel350 g
-
sukker150 g
-
farin100 g
-
vaniljestang kun korn1
-
æg6
-
mælk200 g
-
bagepulver1 tsk
Flødeskum og pynt
-
fløde, min 30 % fedt afkølet400 g
-
flødestabilisator16 g
-
blandede frugter, friske til pynt500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
2381.1 kJ /
568 kcal
Gordura
34 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tillykke til Cookidoo
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Brunkagehus
Nenhuma avaliação
Brownies
50min
Smørbagte småkager
50min
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4h
Hyldeblomstkage med lime
Nenhuma avaliação
Tærte med makroner og bær
Nenhuma avaliação
Birkes-bærkage
Nenhuma avaliação
Blåbærsnegle
Nenhuma avaliação