Dispositivos e acessórios
Yoghurt-panna cotta med abrikos (1500 kcal)
Preparação 15min
Total 3h 30min
4 portioner
Ingredientes
Panna cotta
-
vaniljestang½
-
60 g xylitol, (se tip)erythritol (se tip)60 g
-
mælk200 g
-
gelatinepulver (12 g)3 tsk
-
græsk yoghurt stuetemperatur400 g
Abrikossauce
-
abrikoser friske, uden frø, skåret i kvarte,500 g
-
70 - 80 g xylitolerythritol70 - 80 g
-
mandler, flager til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
70 mg
Proteína
13 g
Energia
670 kJ /
167 kcal
Gordura
2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madplan: fredag
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bærskum
10min
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação
Passionsfrugtkage med fersken
Nenhuma avaliação
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Nenhuma avaliação
Vegansk no bake-kiwikage
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Nenhuma avaliação
Fersken i hvidvinssirup
Nenhuma avaliação
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Nenhuma avaliação