Dispositivos e acessórios
ulerodsvafler med mascarponecreme (1800 kcal)
Preparação 40min
Total 1h 5min
12 stykker
Ingredientes
Mascarponecreme
-
mascarpone500 g
-
ahornsirup80 - 100 g
-
kanel, stødt½ tsk
Gulerodsvafler
-
gulerod skåret i mindre stykker150 g
-
æg2
-
mælk320 g
-
rapsolie plus ekstra til stegning50 g
-
fuldkornsmel150 g
-
hvedemel150 g
-
bagepulver2 tsk
-
kanel, stødt1 tsk
-
2 tsk vaniljesukkervaniljesukker, hjemmelavet1 tsk
-
80 g ahornsirupagavesirup80 g
-
salt1 knivspids
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Sódio
260 mg
Proteína
7 g
Energia
1450 kJ /
346 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madplan: søndag
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bærskum
10min
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação
Passionsfrugtkage med fersken
Nenhuma avaliação
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Nenhuma avaliação
Vegansk no bake-kiwikage
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Nenhuma avaliação
Fersken i hvidvinssirup
Nenhuma avaliação
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Nenhuma avaliação