Dispositivos e acessórios
Hatay Kömbesi
Preparação 30min
Total 1h 10min
23 adet
Ingredientes
-
ceviz100 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş250 g
-
yoğurt95 g
-
ayçiçek yağı80 g
-
toz şeker186 g
-
şekerli vanilin1 paket
-
yenibahar1 tk
-
tarçın1 tk
-
mahlep1 tk
-
karanfil, toz¼ tk
-
toz zencefil¼ tk
-
un550 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 adet
Sódio
3.9 mg
Proteína
3.4 g
Energia
1084.8 kJ /
259.3 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
27.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55min
Cevizli Bursa Lokumu
3h 5min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10min
Kereviz Remoulade
Nenhuma avaliação
Domatesli Nohutlu Pankek
40min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3h 20min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25h 10min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50min
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min
Tahinli Zeytinyağlı Bisküvi
1h 25min