Dispositivos e acessórios
Bahn mi med kylling
Preparação 45min
Total 4h 35min
4 portioner
Ingredientes
Kylling
-
kyllingelår, uden skind og ben2
-
sukker60 g
-
fiskesauce2 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
skalotteløg2
-
fed hvidløg1
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk1 tsk
-
soyasauce1 spsk
-
citrongræs, frisk knust og skåret i stykker (ca. 3 cm)1 stilk
-
vegetabilsk olie til stegning
Syltet gulerod
-
hvidvinseddike100 g
-
sukker70 g
-
salt½ tsk
-
gulerod skrællet i bånd1
Kyllingepaté
-
fed hvidløg1
-
løg (ca. 60 g)½
-
smør, saltet40 g
-
kyllingelever vasket og skåret i stykker (ca. 4 cm)250 g
-
fiskesauce2 tsk
-
brandy1 spsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
fløde, 35 %30 g
Samling af Bahn mi
-
baguette (se tips)1
-
mayonnaise (se tips)50 g
-
jalapenos, dåse skåret i stykker10
-
agurk skåret i tynde skiver¼
-
koriander, frisk kun blade (valgfrit)2 kviste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1783 mg
Proteína
34 g
Energia
3254 kJ /
775 kcal
Gordura
38 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smagen af Vietnam
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação
Chiang Mai nudler
25min