Dispositivos e acessórios
Vegansk cheesecake med cashewnødder og jordbær
Preparação 15min
Total 7h 45min
12 stykker
Ingredientes
Kagebund
-
macadamia nødder130 g
-
udstenede dadler140 g
-
kokosmel, tørret, usødet70 g
-
salt¼ tsk
Fyld
-
cashewnødder, rå udblødte og drænede400 g
-
citron kun kød100 g
-
ahornsirup, ren50 g
-
kokosolie120 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
havsalt1 knivspids
-
balsamico1 tsk
-
vand120 g
-
jordbær250 g
-
blåbær til pynt40 g
-
gojibær, tørrede til pynt1 spsk
-
mandler, flager (opcional) til pynt1 spsk
-
revet kokosnød til pynt1 spsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
73 mg
Proteína
8 g
Energia
1988 kJ /
473 kcal
Gordura
39 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarisk køkken
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bærskum
10min
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação
Passionsfrugtkage med fersken
Nenhuma avaliação
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Nenhuma avaliação
Vegansk no bake-kiwikage
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Nenhuma avaliação
Fersken i hvidvinssirup
Nenhuma avaliação
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Nenhuma avaliação