Dispositivos e acessórios
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
Preparação 30min
Total 2h 15min
18 pieces
Ingredientes
Cream Puff Pastry
-
water5 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
salt1 pinch
-
sugar2 tsp
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
jumbo eggs3
Chocolate Sauce
-
dark chocolate 70% cocoa, cut into pieces9 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
whole milk7 oz
-
vanilla ice cream homemade or ready-made
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
995 kJ /
238 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Mousse
3h 20min
Béchamel Sauce
15min
Buttercream Frosting
5min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Sugar Glaze
5min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Quick Puff Pastry
1h 20min
Chocolate Chip Cookies
50min
Homemade Baking Mix with Shortening
5min
Baguettes
3h 45min
Cheesecake (Baked)
7h 20min
Pancakes and Waffles
40min