Dispositivos e acessórios
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
Preparação 30min
Total 2h 15min
18 pieces
Ingredientes
Cream Puff Pastry
-
water5 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
salt1 pinch
-
sugar2 tsp
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
jumbo eggs3
Chocolate Sauce
-
dark chocolate 70% cocoa, cut into pieces9 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
whole milk7 oz
-
vanilla ice cream homemade or ready-made
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
995 kJ /
238 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Apple Cake
1 Std.
Focaccia with Onions
1 Std. 30 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pizza Dough
1 Std.
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Vanilla Sugar
72 Std.
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Apple Pie
3 Std. 30 Min