Dispositivos e acessórios
Mákos és rozmaringos ropogós lapkenyér
Preparação 20min
Total 1h 15min
30 szelet
Ingredientes
-
parmezán darabokra vágva (3 cm)80 g
-
rozmaring, friss csak a levelek4 ág
-
búzaszem300 g
-
mák50 g
-
tej250 g
-
vaj, sózott vagy sózatlan (tehéntejből) darabokra vágva40 g
-
só, finom szemű½ - 1 tk
-
fekete bors½ tk
-
kardamom, őrölt1 tk
-
búzaliszt szóráshoz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 szelet
Proteína
3 g
Energia
314 kJ /
75 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gasztroajándékok
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Fonottkalács
2h 20min
Könnyű briós
1h 50min
Töltött alap kenyér
Nenhuma avaliação
Vegán alap kenyér
1h 35min
Mediterrán kenyér
5h 20min
Magos szójakenyér
Nenhuma avaliação
Articsókás Alfredo szósz
45min
Citromos nyuszizsemlék
Nenhuma avaliação
Húsvéti tojásfészek kenyértésztából
Nenhuma avaliação
Forró zsemlék
Nenhuma avaliação
Sonkás-sajtos falatok
35min
Fahéjas csigák
3h 45min