Dispositivos e acessórios
Balletjes in tomatensaus
Preparação 15min
Total 1h 10min
4 portie
Ingredientes
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (opcional)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1323.3 mg
Proteína
25.8 g
Energia
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Nasi Goreng
40min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Spaghetti Bolognese
40min
Gorgonzola spread
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Nenhuma avaliação
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min