Dispositivos e acessórios
Pittige Goulash met Donker Bier
Preparação 15min
Total 3h 10min
8 portie
Ingredientes
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1021.4 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1717 kJ /
410 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Omelet Caprese
30min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Nenhuma avaliação
Vanille-ijs
12h
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min