Dispositivos e acessórios
Hollandaise saus
Preparação 5min
Total 15min
500 gram
Ingredientes
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 gram
Sódio
939 mg
Proteína
48 g
Energia
15119 kJ /
3611 kcal
Gordura
380 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
203 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Mediterraans Rozemarijnbrood
Nenhuma avaliação
Sunrise smoothie
10min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nenhuma avaliação
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Express Aardbeien Dessert
5min
Klassieke sabayon
15min
Verse Tomatensoep
30min