Dispositivos e acessórios
Pasta met crème van pistache
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
918.5 mg
Proteína
25.7 g
Energia
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Gordura
33.5 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gyoza met kip en knoflook
45min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Nasi Goreng
40min
Pad Thai
45min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Spaghetti carbonara
30min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação