Dispositivos e acessórios
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Preparação 15min
Total 45min
4 portie
Ingredientes
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
415.6 mg
Proteína
20.2 g
Energia
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
68.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Chorizo Quiche
2h 30min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Zachte Appelcake
50min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação