Dispositivos e acessórios
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Preparação 20min
Total 1h
2 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1442.2 mg
Proteína
30.6 g
Energia
3102 kJ /
741 kcal
Gordura
34.9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
68.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Sunrise smoothie
10min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Nasi Goreng
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min