Dispositivos e acessórios
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Preparação 10min
Total 30min
6 portie
Ingredientes
Rucola pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden60 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd1
-
pijnboompitten30 g
-
teentjes knoflook2
-
rucola85 g
-
extra vergine olijfolie75 g
-
citroensap15 g
-
zout¼ tl
Broccoli
-
extra vergine olijfolie om in te vetten1 el
-
broccoliroosjes560 g
-
rode uien in dunne plakjes gesneden220 g
-
kerstomaten gehalveerd220 g
-
feta kaas verkruimeld150 g
-
citroenen gehalveerd2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
525 mg
Proteína
11 g
Energia
1322 kJ /
316 kcal
Gordura
26 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kleverige sesamkip
40min
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Tomaat basilicum spread
5min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Rabarberijs
36h 25min
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min