Dispositivos e acessórios
Prei en Kaas Taart
Preparação 25min
Total 1h 5min
8 stuk
Ingredientes
-
bloem180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes (2 cm), plus extra voor het invetten80 g
-
zout1 tl
-
water60 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
prei in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
melk150 g
-
eieren3
-
nootmuskaat, gemalen2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
11 g
Energia
1443 kJ /
345 kcal
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Green Godess Salade
20min
Omelet Caprese
30min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Frangipane met peer
1h 30min
Express Aardbeien Dessert
5min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Kokos Dahl
25min
Bolognesesaus
1h 15min