Dispositivos e acessórios
Vegan Aubergine Massaman Curry
Preparação 15min
Total 50min
4 portie
Ingredientes
-
uien gevierendeeld120 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten30 g
-
lange rode chilipeper ontpit, in stukjes gesneden1
-
olijfolie plus 2 eetlepels extra om te besprenkelen30 gram
-
citroensap, vers geperst50 g
-
water450 g
-
aubergines in blokjes gesneden (1-2 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 theelepel
-
maïzena (zetmeel)35 g
-
Thaise rode currypasta massaman30 g
-
kokosmelk150 g
-
agavesiroop20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt250 g
-
sperzieboon, diepgevroren100 g
-
champignon de Paris, vers gehalveerd100 g
-
zout plus extra voor kruiden1 theelepel
-
korianderbladeren, vers voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1160.1 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Gordura
25.9 g
Fibra
11.3 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Groentepannenkoekjes
20min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Vegetarische chili
35min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Kokos Dahl
25min