Dispositivos e acessórios
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (opcional)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
611.1 mg
Proteína
10.4 g
Energia
1486.2 kJ /
356 kcal
Gordura
7 g
Fibra
11.6 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
71.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Chorizo Quiche
2h 30min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Nenhuma avaliação
Romige Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Risottata met kip en champignons
40min
Groentepannenkoekjes
20min
Kokos Dahl
25min
Mokka-pompoen frappuccino
20min