Dispositivos e acessórios
Rijst met kip en champignons
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
kippendij, zonder been en zonder vel250 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (opcional)1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
722.9 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1567 kJ /
374 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
Express Aardbeien Dessert
5min
Spaghetti Bolognese
40min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Risottata met kip en champignons
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min