Dispositivos e acessórios
Zalm met rijst en champignons
Preparação 15min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (opcional)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
637.7 mg
Proteína
21.5 g
Energia
1963.2 kJ /
470 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Kweeperentaart
50min
Chorizo Quiche
2h 30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Rijst met kip en champignons
30min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min