Dispositivos e acessórios
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (opcional)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
612 mg
Proteína
16.8 g
Energia
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
14 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
87.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Nasi Goreng
40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Risottata met kip en champignons
40min
Zalm met rijst en champignons
30min
Kracht Muesli
25min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação