Dispositivos e acessórios
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
861.9 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
61.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gyoza met kip en knoflook
45min
Stoofvlees
3h 10min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Groentesticks
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Chorizo Quiche
2h 30min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Risottata met kip en champignons
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min