Dispositivos e acessórios
Aalsterse Vlaai
Preparação 10min
Total 1h
10 porties
Ingredientes
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
88.9 mg
Proteína
7 g
Energia
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
53.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Stoofvlees
3h 10min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Lolly's
40min
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Speculoos druiven tiramisu
1h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min