Dispositivos e acessórios
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Preparação 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 porties
Sódio
4817.5 mg
Proteína
26 g
Energia
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Gordura
34.4 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
137.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Kimchi risotto
Nenhuma avaliação
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Tomatensoep met Burrata
35min