Dispositivos e acessórios
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Preparação 10min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
695 mg
Proteína
28.4 g
Energia
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Gordura
47.9 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
18.8 g
Hidratos de carbono
98.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Groentesticks
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Nenhuma avaliação
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h