Dispositivos e acessórios
Tomatensoep met Burrata
Preparação 5min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
675.9 mg
Proteína
16.1 g
Energia
1405.8 kJ /
336 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soep, puur genieten
4 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Nasi Goreng
40min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Veelzijdige gladde soep
45min
Verfrissende Melkdrank
5min
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min