Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 ½ oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 20 leaves)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish (approx. 10 lg. leaves)
- ¼ - ½ fresh chili, seeds removed if preferred, plus extra to serve, (e.g. serrano)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 oz unsalted butter
- 16 oz chicken breast fillets, skinless, in pieces (½ - ¾ in.)
- 9 oz heavy whipping cream
- 12 ½ oz water
- 3 oz dry white wine
- 1 tbsp chicken stock paste (see Tip)
- 9 oz penne pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3082.9 kJ / 736.8 kcal
- Proteína
- 39.2 g
- Hidratos de carbono
- 66.5 g
- Gordura
- 34.1 g
- Gordura saturada
- 19.3 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 167.1 mg
Receitas alternativas
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Étouffée
1h 25min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Penne Bolognese
40 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Chicken Marsala
40 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Chicken Parmesan
1h 10min