Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.5 56 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    7 oz
    7 oz feta cheese, cut into pieces
  • onions halved
    10 ½ oz
  • tomatoes cut into pieces
    16 oz
  • oil
    1 oz
  • homemade chicken stock paste
    2 heaping tsp
    2 stock cubes
  • boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
    36 oz
  • piloncillo cut into pieces (see tip)
    1 oz
    1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip)
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    1 - 3 oz
  • dried bay leaves
    2
  • Mexican tostadas
    18
    18 taco shells
  • sour cream
    8 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 603 kcal / 2523 kJ
Proteína 47 g
Gordura 26 g
Hidratos de carbono 47 g
Fibra 6 g
Gordura saturada 21 g
Sódio 1861 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...