
Dispositivos e acessórios
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces7 oz
-
onions halved10 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces16 oz
-
oil1 oz
-
homemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
piloncillo cut into pieces (see tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
Mexican tostadas18
-
sour cream8 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
603 kcal /
2523 kJ
Proteína
47 g
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
47 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
21 g
Sódio
1861 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos