Dispositivos e acessórios
Carrot Croquettes
Preparação 40min
Total 1h 10min
12 pieces
Ingredientes
-
carrots (approx. 3-4 carrots) peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
white onions peeled and cut into pieces (approx. ¼ large onion)2 oz
-
oil plus extra to fry1 oz
-
salted butter plus extra to grease3 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra for breading7 oz
-
whole milk17 ½ oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large eggs3
-
5 ½ oz pankobread crumbs for breading (see Tip)5 ½ oz
-
parsley leaves to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
937 kJ /
224 kcal
Gordura
11 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
For Kids
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Lemon Bundt Cake
2h
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2h 40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Risotto with Broccolini
35min
Quinoa Patties
1h
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Hash Browns
35min