Dispositivos e acessórios
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
almonds skin on8 oz
-
Mexican chocolate cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
cinnamon stick1
-
vanilla sugar½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste⅛ tsp
-
water24 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
10.2 mg
Proteína
13.1 g
Energia
1890.7 kJ /
451.9 kcal
Gordura
35.8 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
29.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Avocado Orange Butter
10min
Almond Milk
1h 20min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Mango Ice Cream
2h 20min
Tropical Kale Smoothie
5min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Beet Beauty Smoothie
10min