Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Cupcakes
Preparação 15min
Total 1h 15min
24 pieces
Ingredientes
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
vanilla sugar1 tbsp
-
lemons peel only, no pith, to taste3 - 5
-
jumbo eggs4
-
sunflower oil4 oz
-
yogurt lemon flavored4 oz
-
lemon juice1 oz
-
all-purpose gluten-free flour6 ½ oz
-
corn starch2 oz
-
baking powder1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
366 kJ /
87 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Chocolate Chip Muffins
1h
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Sponge Cake
1h 50min
Kids Chocolate Carrot Muffins
40min
Chocolate Covered Bananas
1h
Chocolate Eggs
2h 15min
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Quinoa Patties
1h
Carrot Cake Cookies
35min