Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Cupcakes
Preparação 15min
Total 1h 15min
24 pieces
Ingredientes
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
vanilla sugar1 tbsp
-
lemons peel only, no pith, to taste3 - 5
-
jumbo eggs4
-
sunflower oil4 oz
-
yogurt lemon flavored4 oz
-
lemon juice1 oz
-
all-purpose gluten-free flour6 ½ oz
-
corn starch2 oz
-
baking powder1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
366 kJ /
87 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Coconut Milk Custard
15 min
Gluten free Christmas fruit cake
7 godz. 35 min
Paleo Breakfast Cereal
40 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Pineapple Whip
10 min
Chocolate Granola Muffins
30 min
Fish Sticks
2 godz. 30 min
Banana Nut Bliss Cookies
25 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.