
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- non-stick cooking spray
- 4 large eggs room temperature
- 4 oz organic cane sugar
- 8 oz dark chocolate (70%) in pieces
- 4 oz vegetable oil
- 4 ½ oz avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)
- ¼ tsp cream of tartar
- water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
- 1 tbsp confectioners sugar
- 3 tbsp freeze-dried raspberries
- 8 oz heavy whipping cream chilled
- unsweetened cocoa powder to dust
- 20 - 25 fresh raspberries to garnish, to taste
- edible gold leaf to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 411 kcal / 1720 kJ
- Proteína
- 5 g
- Gordura
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
1h
Apple Sauce
20min
Chocolate Chip Muffins
1h
Vegan Tangzhong Bread
3h 5min
Nut Milk
10min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h
Zucchini Bread
1h 15min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h