Dispositivos e acessórios
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
Preparação 25min
Total 2h 40min
10 portions
Ingredientes
Cake
-
non-stick cooking spray
-
large eggs room temperature4
-
organic cane sugar4 oz
-
dark chocolate (70%) in pieces8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)4 ½ oz
-
cream of tartar¼ tsp
-
water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
-
confectioners sugar1 tbsp
-
freeze-dried raspberries3 tbsp
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
unsweetened cocoa powder to dust
-
fresh raspberries to garnish, to taste20 - 25
-
edible gold leaf to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1720 kJ /
411 kcal
Gordura
33 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cook Like a Chef
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Apple Cake
1h
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
Chocolate Pistachio Bars
20min
Gingerbread Cookie Cups with Cinnamon Apples
1h
Apple and Kiwi Jam
40min
Hawaiian Mochi Cake
1h 45min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Sweet Beet
10min
Quinoa Patties
1h
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min