Dispositivos e acessórios
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
Preparação 25min
Total 2h 40min
10 portions
Ingredientes
Cake
-
non-stick cooking spray
-
large eggs room temperature4
-
organic cane sugar4 oz
-
dark chocolate (70%) in pieces8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)4 ½ oz
-
cream of tartar¼ tsp
-
water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
-
confectioners sugar1 tbsp
-
freeze-dried raspberries3 tbsp
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
unsweetened cocoa powder to dust
-
fresh raspberries to garnish, to taste20 - 25
-
edible gold leaf to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1720 kJ /
411 kcal
Gordura
33 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cook Like a Chef
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Green Smoothie
10min
Apple Sauce
20min
Whisked Egg Whites
5min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Coconut Butter
5min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10min
Keto Blackberry Detox Water
15min
Vegetable Pancakes
30min
Arugula and Strawberry Smoothie
5min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Custard (TM5 Metric)
15min
Egg Puffs
25min